border=0

Релігія »Лагідність

Визначення лагідності


Термін лагідність відноситься до покірної якості , тому він використовується, коли ви хочете зрозуміти, що хтось чи щось має характеристики лагідності.


Тим часом у християнській релігії термін «лагідність» має особливе значення, оскільки він є частиною Плоди Святого Духа. Згідно з тим, що має християнське богослов'я, плід - це духовна користь, яка з'явиться в душі індивіда, коли вона близька до доброчесності . Вищезазначене розглядається як результат дарів Святого Духа. У цьому сенсі лагідність - це повна протилежність насильству .


Тим часом концепція представляє особливу участь у Священній Біблії , точніше в Посланнях св. Павла , де вона вперше з'являється, в Посланні до Галатів , слово лагідність з'являється на рівні таких якостей, як мир , любов , радість, терпіння, доброта, віра, стриманість і доброта . Подібним чином, лагідність знову з'являється у всій своїй пишності в Новому Завіті як один з відмінних понять у тому, що було проповіддю Ісуса . Лагідність - це одне з дев'яти братів , про які Господь згадує у Проповіді на горі . Там Ісус сказав, що благословенні є лагідні, тому що вони отримають землю як спадщину. Крім того, в Євангелії від Матвія це слово знову згадується для того, щоб продовжувати демонструвати присутність і важливість, яке вона представляє в Божому слові; там він висловлює себе: візьміть на себе моє ярмо і вчіться у мене, що я ніжне і покірне серце, і ви досягнете спокою для ваших душ.


У певному сенсі ми можемо сказати, що лагідність виявляється однією з умов для розвитку і спостереження для тих, хто хоче бути добрим християнином і хоче піти шляхом внутрішньої досконалості . На противагу лагідності ми опиняємося в гніві.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в лагідності

Зараз у релігії

Соціальні мережі