border=0

Релігія »Наказ

Визначення правила


Заповідь - це кожна з інструкцій або правил, які проголошуються і встановлюються для того, щоб вкласти в знання мистецтво або факультет . Наприклад, заповіді філософії , заповіді метрики , серед інших .


Крім того, заповідь полягає в тому, що розпорядження або вищий мандат, що так чи так, повинні бути виконані або дотримані . Піст під час розробки Рамадану є однією з фундаментальних заповідей ісламу .

Заповідь - це концепція, яка представляє особливу присутність у релігійному контексті. Більшість релігій, іудаїзму , ісламу та християнства , серед інших, мають різні приписи, які повинні обов'язково дотримуватися їхніми послідовниками та послідовниками; У багатьох випадках, якщо це не так, це може викликати дійсно важливе покарання або відсутність.


Іудаїзм має в своїй священній книзі Тора більше шести сотень заповідей, які повинні виконувати іудеї, серед яких виділяються наступні: знати, що є Бог, який є унікальним, щоб не проклинати його, любити Бога, поклонятися Богові. , не наносячи жодного удару або атакуючи, окрім іншого.


Тим часом, християнські заповіді є заповідями, які ми наказуємо зібрані Мойсеєм : любіть Бога над усіма речами, не називайте імені Бога не даремно, освячуйте свята, шануйте батька та матір , не вбивайте, не чините нечисті дії не красти, не брехати, не бажати власності інших.

А у випадку ісламізму фундаментальні заповіді - п'ять, і вони також відомі як стовпи ісламу : визнання віри (це найважливіше і має на увазі, що більше бога в світі немає, ніж Аллах ), молитва (мусульманська) практикуючий повинен молитися 5 разів на день у напрямку Мекки ), милостиню (мусульмани повинні щорічно подавати милостиню тим біднішим громадянам, починаючи зі своїми родичами та сусідами), постом (особливо під час Рамадану ) і паломництвом до Мекки (принаймні один раз у житті мусульманин гарячої віри повинен здійснити паломництво до Мекки ).

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в наказі

Зараз у релігії

Соціальні мережі