border=0

Релігія »Тешува

Визначення Тешува


У священних текстах іудаїзму є терміни, які нелегко перекладати. Це те, що відбувається зі словом teshuvah, тому що воно перекладається як покаяння, але насправді це більш складна і глибока ідея.


Можна практикувати тешуву в будь-який час року, але найбільш сприятливим моментом є останній місяць єврейського календаря

Протягом часу тешува необхідно прийняти духовну позу, яка ґрунтується на каяттях і покаянні за вчинені гріхи. Іншими словами, завдані збитки повинні бути відремонтовані з метою їх повторного вчинення. Можна сказати, що в цьому процесі інтроспекції є судження про себе. Це не простий самовдоволення, а думка про свої дії з метою звільнення духу. У цьому внутрішньому діалозі є, у свою чергу, діалог з Богом.


Час, присвячений тешуві, орієнтований на повноту і узгодженість між тим, що думає, що сказано і що робиться.

Процес тешува

По-перше, відмовляються від негативної поведінки, вільно вирішуючи, що вони не будуть повторюватися в майбутньому. Потім відбувається акт сповіді через слова (з вербалізацією помилки шукається роз'яснення внутрішнього конфлікту ). Нарешті, існує особиста відданість таким чином, щоб помилка не повторилася.


Як тільки процес покаяння закінчиться, існує більша зв'язок між людиною і Богом, і тому ідея тешува розуміється як би повернення до Бога. Не забувайте, що покаяння має розумітися як акт любові до Бога.

Весь цей процес матиме сенс, коли з'явиться нова можливість , яка діє неправильно і, тим не менше, вона діє правильно.

Акт розколу серед католиків має аналогічний сенс

Для католицького віруючого, коли здійснюється неправомірна дія або гріх, необхідно отримати прощення Бога. Таким чином, через таїнство сповіді вірні сповідують свій гріх і через дію Святого Духа священик дарує прощення за вчинені гріхи.

Проте, прохання про прощення має сенс лише в тому випадку, якщо є бажання не повторювати ту ж помилку. Іншими словами, тільки якщо є щира мета поправки - це покаяння за вчинені гріхи.

Фотографії Fotolia: Рафаель Бен-Арі / Пенвін

Автор: Хав'єр Наварро | + QUOTE
Теми в Teshuvá

Зараз у релігії

Соціальні мережі