border=0

Релігія »Містика

Визначення містицизму


Концепція містицизму - це поняття, яке безпосередньо пов'язане з поняттям релігії, яке кожна людина може нести в собі, і що має відношення до зв'язку, яку людина може встановити з усім, що не є земним або земним.


Держава, в якій людина орієнтована виключно на споглядання Бога або культивує свою духовну сторону

У цьому стані людина абсолютно присвячена спогляданню Бога, в якого він вірить або присвячує себе духовному вихованню .

Справа в тому, що поняття часто використовується як синонім іншого дуже популярного в цьому сенсі, як і духовність .

Містика - це явище, через яке люди безпосередньо і конкретно розуміють, що вони розуміють як свого бога. Дуже часто містика відбувається через дуже приватні і приватні зв'язки людини з духовним, для яких практики і обряди, офіційно встановлені різними церквами, можуть не бути корисними в кожному конкретному випадку.


Містика - це момент, коли людина поєднує краще з земного світу з ефірним світом, що ми не можемо розуміти раціонально і яке ніхто не може пояснити наукою. Як було сказано, містика - це щось особливе для кожної людини і кожної релігії. Це тому, що містицизм розуміється як явище, пов'язане з найглибшими почуттями кожної людини, для яких немає ніяких правил або параметрів, які можуть повністю керувати такими відчуттями.


Найважливіші сьогоднішні церкви і релігії, такі як християнство, іудаїзм або іслам, мають свої способи проявляти містику, кожна з яких встановлює свої особливі форми зв'язку з Богом, який веде вірних. Такі слова, як чудеса або стигми - це ті, які використовуються для позначення різних типів явищ, які можуть мати місце в реальності, щоб продемонструвати ту точку максимального зв'язку між Богом і людиною. Іноді як чудеса, так і стигми - це раціонально зрозумілі, але зрозумілі сигнали на рівні почуттів і емоцій .

Молитва, духовні реколекції, які полягають у тому, щоб просто відступити в тихе місце і пов'язані з релігією, щоб присвятити себе роздумуванню і спогляданням, є деякими ефективними способами зв'язатися з Богом.

Стан релігійної досконалості, в якому вірний об'єднує свою душу зі своїм богом

Ця концепція також використовується для позначення стану релігійної досконалості, до якого хтось приходить до влади, щоб об'єднати свою душу з Богом, акт, який практично неможливо пояснити словами, він відчуває себе так само.

Релігійна доктрина

І, нарешті, він також позначає релігійну і філософську доктрину, яка стосується навчання, як генерувати і підтримувати пряме спілкування з Богом.

Концепція, безумовно, має давнє походження, починаючи зі Стародавньої Греції.
Там воно означало приховане, таємниче, закрите.

Наприклад, один з великих референтів грецької філософії Платон звернувся до цього питання містики і навіть багато вплинув на розвиток цієї теми.

За його словами, існували "обрані" люди, які змогли піднятися розумово і інтуїтивно досягати ідеї божественного і безпосередньо з ним контактувати.

Тим часом, ті люди, які повністю присвячені і присвячені духовному та релігійному життю, називаються містиками, або з зв'язком, або з релігією.

У випадку віруючих у якусь релігію, вони намагатимуться наблизитися до союзу з божественним у земному житті, яке вони розгортають, розвиваючи і ведучи досвід, що дозволяє їм з'єднуватися з ним, наприклад, через екстаз, як богослов'я називає. той стан, в якому душа з'єднана з Богом і в якій тілесні функції врешті-решт і тимчасово припиняться.

Зі свого боку, буддійська філософія проходить містику через різні легендарні практики і пов'язані з нею, такі як медитація, концентрація і нірвана.

Автор: Сесілія Бембібре | + QUOTE
Суб'єкти в містицизмі

Зараз у релігії

Соціальні мережі