border=0

Релігія »Апостол

Визначення Апостола


Концепція апостола широко використовується в нашій мові для позначення особи, яка виконує євангелізаційне завдання , проповідує, пропагує і поширює вчення , релігію .


Це найзагальніше використання слова, і тоді кожен, хто присвячує своє життя проповіді ідеї, в будь-якій області чи області, можна назвати таким чином, хоча, слід зазначити, що концепція набула актуальності в принципі у релігійному контексті назвати послідовників Ісуса і тих, хто справедливо виконував євангелізаційне завдання на їхньому боці.

Отже, саме це ім'я тих людей, які супроводжували Ісуса в його місії проповідувати віру в Бога.
Ісус викликав у той час дванадцять осіб, відомих в історії християнської релігії як дванадцять апостолів: Симон, Матвій, Симон Петро, ​​Юда, Андрій, Варфоломій, Іван, Філіп Віфсаїда, Яків молодший, Тадео, Сантьяго. найстаріший, Томас.


Всі вони приєдналися до Ісуса і супроводжували його до його останніх днів на землі. Поряд з основною і найважливішою місією поширення Божого слова, вони також знали, як здивувати чудесами і знаками, наприклад, лікуючи хворих.


Курс, діяльність якого виконувалися апостолами, увічнена в одній з книг Біблії, називається так само, як Діяння апостолів.
Точніше, це п'ята книга Нового Завіту .

Хоча всі апостоли відігравали фундаментальну роль, Сімон Педро і Юда Іскаріорет, безсумнівно, ті, кому вдалося виділитися протягом всієї історії, в основному за допомогою конкретних фактів, що склалися в тісних стосунках, які вони мали з Ісусом.

У випадку Симона Петра важливість, яку Ісус надав йому протягом цих років, продемонстрував не тільки факт того, що він був одним з найбільш згадуваних апостолів у священному писанні, але й тим, що християнська традиція вважає його першим Папою історію

І навпаки, Юда Іскаріот, сумно відомий тим, що був тим, хто зрадив Ісуса в так званій Тайній вечері. Юда передав Ісуса своїм ворогам в обмін на гроші.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в Апостолі

Зараз у релігії

Соціальні мережі