border=0

Релігія »Голгофа

Визначення Голгофи


Слово « Голгофа» має дуже актуальне і особливе використання в межах католицької релігії , оскільки з нею відома гора, розташована на околиці Єрусалиму і в якій Ісус був розп'ятий після зради одного з його апостолів, Юди .


Гору я цитую в Єрусалимі і в якому розп'ятий Ісус

Походження деномінації пов'язане з типом скель, схожих на череп, які його оточують.

Слід зазначити, що, як це є важливою концепцією в християнській доктрині, Голгофа неодноразово згадується в різних євангеліях Нового Завіту.

Крім того, ця гора була досягнута єврейською традицією, яка вважає, що череп першої людини, Адама , був би похований у ній належним чином.


Via Crucis: етапи, які Ісус перетнув на шляху до розп'яття

Інше вживання терміну також дуже присутня в католицькій релігії як синонім Віа круси , як його називали всі моменти, етапи, що він повинен був пройти через Ісуса з моменту його затримання і до приходу часу його розп'яття на Голгофі .


Варто зауважити, що Голгофа Ісуса є однією з релігійних тем, представлених живописним мистецтвом, а також те, що вона має на увазі в релігійному живописі , без сумніву, одна з найбільш рухомих і драматичних тем, за ту жорстокість, яку ми знаємо, що має таку процедуру що призвело до смерті Ісуса.

Для католиків на Хрестовому шляху медитація і роздуми над стражданнями Христа з тих пір, як він був узятий в полон, поки він не буде розіп'ятий на хресті з іншими злочинцями, переможе, і нарешті таємниця воскресіння, що дозволяє йому Після трьох днів Христос воскресне; в п'ятницю помирає і відроджує в неділю.

Необхідно, щоб вірні пам'ятали цей випадок з любов'ю , і велику подяку, тому що страждання Ісуса мали своєю першочерговою місією врятувати всіх людей від первородного гріха.

Називається також як шлях хреста , Віакруціс, що передбачає неминуче питання для будь-якого вірного з огляду на те, що це акт благочестя , в якому переважатиме роздуми лише про Голгофу, яку Ісус стратив, щоб врятувати нас усіх. , до всього людства, первородного гріха, така була його місія на землі.

Згідно з різними історіями, запропонованими в Євангеліях, Голгофа була реконструйована, і цей шлях представлений у літургії через 15 образів пристрастей, які називаються станціями.

15 станцій

Далі ми розглянемо станції, які перетнув Ісус: 1-а станція: вирок на смерть, 2-я станція: Ісус несе тяжкий хрест через дорогу до свого місця смерті, 3-я станція: Ісус вперше падає внаслідок важкого стану хрест, що несе на своєму плечі, 4 станція: Ісус зустрічає Діву Марію, його мати, 5 станція: Ісуса допомагає носити хрест вірним послідовником, 6 станція: жінка Вероніка промиває обличчя Ісус, страждання і втомлене обличчя, 7 станція: друге падіння Ісуса, що несе хрест, 8 станція: Ісус заспокоює жінок Єрусалиму, які супроводжують його по дорозі, 9 станція: Ісус потрапляє в третій раз на дорогу , 10 станція: він позбавлений всього свого одягу, 11 станція: Ісус брутально прибитий до хреста цвяхами на руках і ногах і терновий вінець поміщений на його голову, 12 станція: Ісус переходить на хресті, 13 станція: Ісус s взята в озброєння Дівою Марією, 14 станція: Ісуса перенесли до гробниці, 15 станції: Воскресіння Ісуса.

Ми повинні підкреслити, що наприкінці кожного сезону відповідає молитва про те, що Ісус навчав нас: Отче наш.

Загалом, цей акт виконується групово, кожну Святу п'ятницю, під час католицької Пасхи, день, коли Ісус був розп'ятий на хресті і супроводжувався молитвою.

Набір жалюгідних ситуацій, через які людина проходить

З іншого боку, значення слова було перенесено на теперішню і розмовну мову, тому ми також використовуємо термін «Голгофа» для позначення ряду несприятливих ситуацій, з якими людина стикається, щоб досягти чогось або для якогось питання .

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми у Кальваріо

Зараз у релігії

Соціальні мережі