border=0

Релігія »Мормони

Визначення мормонів


Особи, які практикують релігію мормонів, загін християнства, створений американцем Джозефом Смітом у 19 столітті

Ті люди, які сповідують релігію, що називається мормонізм , широко відомі як мормони .
Вона офіційно відома як Рух Святих останніх днів і в основному складається з реставраціоністів, які приймають вчення і одкровення, запропоновані пророком Джозефом Смітом . Вони називають себе християнами, а також вірять у Біблію і Книгу Мормона .


Причини, що сприяли його виникненню

Згідно мормонізму після розп'яття Христа , смерті апостолів і зростаючої ворожнечі, що виникла з язичницької Римської імперії, церква, яку Христос був зайнятий будівництвом, почав змінюватися і вже досягнувши четвертого століття, мало що стосується оригінал
Потім, після цього моменту, згідно з мормонами, випливає період часу, що називається апостазією , яка в основному характеризується частковою і повною втратою всіх істин, запропонованих в Євангелії, серед яких відсутність Божого одкровення. чоловікам.


Згідно з мормонською вірою в 1820 році, Бог з'явився молодому чоловікові на ім'я Джозеф Сміт , ситуація, яка відновить стародавню Церкву Ісуса Христа на землі. У згаданому вище явищі, за свідченням Йосипа, Бог разом зі своїм сином Ісусом Христом дав йому низку вказівок, серед яких він отримав місію не приєднуватися до жодної з існуючих церков і, у своєму недоліку, відновлював первісну Церкву Ісус Христос з усіма істинами і владою священства. Тим часом ця Церква була остаточно і офіційно організована 6 квітня 1830 р. У Файєті, Нью-Йорк .


Вона була заснована на цю дату, тому що саме вони вважають дату народження сина Божого, Ісуса Христа; до 1834 року воно стане інституціоналізованим як Церква Святих Останніх Днів .
Книга Мормона , яка походить від стародавніх записів, написаних на золотих пластинках і що вкладає в себе історію Стародавньої Америки, є священною книгою, яку мормони слідують, читають і консультують; за свідченням Сміта, привид також показав, де писання були приховані, і попросив його перекласти їх. На його сторінках розповідається про візит Ісуса на американський континент після його воскресіння. Він був опублікований вперше в 1830 році.

Хто був Джозефом Смітом ?, людиною, яка пробуджувала однаково любов і ненависть

Американський громадянин Джозеф Сміт, уродженець Вермонта, є засновником цієї релігійної віри, яка є загоном християнства. У 1820 році Сміт, тільки 18 років, стверджує, що мав Перше видіння, тобто прояв божества перед ним, точніше в місці, розташованому на захід від міста Нью-Йорка, відомого як священний гай. , Там з'явився ангел, який доручив йому організувати церкву і писати Книгу Мормона, яка є священною книгою, яка відтворює стародавні записи, якими його навчав ангел.

Його проповіді швидко знайшли увагу і підтримку, але також багато прихильності, особливо до деяких пропозицій, які Сміт дотримувався і що викликав опір у християн, наприклад, у випадку пропозиції про полігамію, яку він захищав. Треба сказати, що полігамія дозволяє одночасно одружуватися з кількома людьми. Звичайно, цей підхід, звичайно, образив традиційних християн, тому що, як ми знаємо, Римо-Католицька Церква ніяким чином не сприймає цю ситуацію, є переконаним захисником шлюбу і моногамії.

З іншого боку, на політичному рівні він запропонував створення теократії , оскільки ця форма правління носить у собі злиття релігії і політики , тобто релігійний лідер або представник божества - той, хто повинен втілювати політичної влади. У теократіях правитель керує в ім'я бога, якого він представляє.

За такої ситуації Сміт переслідувався у свій час, а також мусив витримати в'язницю, щоб захистити згадані позиції. Ті, хто був на протилежному шляху до його пропозицій, вважали його брехуном, божевільним і брехуном, і тому вони довірили його в'язниці. Він неодноразово заарештовувався за скандал і порушення громадського порядку.
Навіть відмова від значної частини суспільства закінчилася його життям, оскільки він був застрелений в 1844 році. Йому було 38 років.

Тепер його послідовники, яких було багато, вважали його пророком, який був на висоті легендарного Мойсея або Ісаї, серед інших.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в мормонах

Зараз у релігії

Соціальні мережі