border=0

Релігія »християнська

Визначення християнської


cristiano Будь-яка людина, яка дотримується християнської релігії , визначається як християнин. Ця монотеїстична релігія заснована на вірі одного Бога, Господа, який створив світ і послав свого єдиного сина, Христа, щоб викупити його від своїх гріхів. Християнська релігія поділяє цього Бога з іудаїзмом , хоча євреї не приймають Христа як сина Господа.


Згідно з християнською рисою, син Господа, Христос, також званий Ісус з Назарету (його місце народження ), прийшов у світ, щоб врятувати людський рід від гріхів, якими він природно чинив. У дуже загальних рисах це є те, що по суті визначає християнина, а також ідеї про те, що Христос є не тільки сином Господа, але і що він є Богом, який є обіцяним Месією у Старому Завіті , який дав своє життя для спасіння людини, вмирання розп'ятого на хресті і після трьох днів воскрес із мертвих, щоб зайняти його тріумфальне місце поруч зі своїм Небесним Отцем.


Християнин - це той, хто вірить у всі ці припущення, а також повинен демонструвати свою відданість Ісусу від подій, таких як Хрещення, Причастя, Підтвердження, повага до Десяти Заповідей та інші, що стосуються повсякденної поведінки : присутність у масі, причастя тіла Ісуса, підтримка життя солідарності та любові до ближнього.


Сьогодні християнство є релігією з найбільшою кількістю прихильників, за оцінками, вона перевищує два мільярди віруючих у всьому світі. У межах цієї релігії ми можемо включати різні гілки, що розділялися з часом, такі як протестанти, православні, англікани, євангелісти, свідки Єгови, квакери та інші. Всі вони, однак, об'єднані вірою в Ісуса Христа як єдиного сина Бога.

Автор: Сесілія Бембібре | + QUOTE
Теми в християнській мові

Зараз у релігії

Соціальні мережі