border=0

Релігія »Благодійність

Визначення благодійності



Концепція благодійності широко використовується в нашій мові, з кількома посиланнями, особливо пов'язаними з католицькою релігією і з такими поняттями, як любов і солідарність для інших і оточуючих нас.

Теологічна чеснота, яка передбачає любов до Бога і ближнього, перш за все

Милосердя, разом з Надією і Вірою, є однією з трьох богословських чеснот, що полягає в тому, щоб любити Бога над всім і нашого ближнього, як ми любимо себе .

Тим часом, богословська чеснота називається тією звичкою, якою розум і буде володіти божественним даром і що дозволяє людині брати участь у певному шляху божественної природи.

Таким чином, це виявляється надзвичайно важливою концепцією в рамках християнської релігії і для тих, хто її сповідує.


Згідно з християнством, милосердя стає людиною, коли Ісус говорить апостолам любити один одного, як він їх любив. Між тим, Біблія через святого Павла, засоби Божого слова, пропонують деякі особливості того, як повинна бути справжня милосердя: він терплячий, корисний, не знає заздрощів, ніколи нічого не може похвалитися, не твориться надто, не має інтереси, є пристойний, відкидає зло і прагне до правди.


Ісус, життя для милосердя

Життя Ісуса, що з'являється в Біблії, дає нам зразки того, що він сам був виставкою і постійним посиланням на благодійність, тому що його поведінка і дії були повністю орієнтовані любов'ю Бога і його однолітками, і особливо тим соціальним сектором, який найбільше потребував допомоги, як і бідні. У кожному випадку він завжди зупинявся, щоб допомогти їм і допомогти їм з більшою відданістю, ніж інші.

Тим часом католицька церква відновила цю максиму і, таким чином, її дії від найвищої до найнижчої ієрархії також спрямовані на надання допомоги найскромнішим у вирішенні своїх основних потреб і боротьбі за поліпшення їх життєвих ситуацій.

Аналогічно, християни і сутності, які перебувають у тісному зв'язку з Церквою, мають особливу схильність у цьому ж сенсі практикувати благодійність з тими, хто її вимагає.

Церква і її постійна благодійна акція

Яскравим прикладом цього є Асоціація Карітас, організація громади, яка діє в різних країнах і залежить від Католицької Церкви.
Народився наприкінці 19 століття, його місія полягає в боротьбі з бідністю, вилученням і дискримінацією в усьому світі.
Щоб допомогти найбіднішим, він проводить важливі кампанії, які спрямовані на збір фінансових ресурсів , одягу, серед інших питань, які поширюються через засоби масової інформації, так що зустріч може бути розповсюджена серед тих, кому вона найбільше потрібна.

Особливо це стосується дітей, що наближає їх до шкіл і від будь-якого виду експлуатації.

Солідарність з іншими

З іншого боку, це слово також використовується для позначення почуття, яке спонукає людей бути солідарними зі своїми однолітками .

Благодійне почуття, яке є в людині, призведе до того, що він проявить особливу тенденцію до розуміння інших, особливо щодо страждань, через які вони можуть переживати через певну біду чи нещастя в їхньому житті. ,

Людина, що володіє цією чеснотою, має природну схильність допомагати тому, хто бачить страждання, це непереборний імпульс, який змушує його розробити конкретну дію, щоб ця людина не страждала, наприклад, він дає йому роздатковий матеріал, він дає йому їжу, пропонує дах жити, жити, якщо холодно, серед інших дій.

Коли, наприклад, існує природна катастрофа, наприклад, землетрус, і внаслідок чого тисячі людей залишаються без дому, без речей і абсолютно бездіяльні, це, як правило, приваблює благодійність, яку люди зазвичай мають, щоб кожен з їхніх людей місце і з чим я можу допомогти тим людям, яким нічого не залишилося.

Сам по собі, за межами релігій, люди мають тенденцію бути благодійними, коли виникає така екстремальна обставина, як описана. Організація колекцій, святкування музичних фестивалів, спрямованих на збір коштів для полегшення потреб потерпілих, зазвичай є найбільш повторюваними ознаками людської добродійності.

Допомога надана комусь, хто її потребує

До милостині або допомоги, що надається людині, яка потребує допомоги , вона також називається милосердям.

Лікування використовується в релігійних орденах

А звернення, яке застосовується за наказом деяких наказів або братств, для вирішення деяких питань, наприклад, часто згадується як благодійність.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в благодійності

Зараз у релігії

Соціальні мережі