border=0

Загальний »Диявол

Визначення Diablo


Слово devil є терміном, що широко використовується в нашій мові, і, у розмовній мові, прийнято, що ми використовуємо його для передачі різних питань ...


Неслухняна або смілива людина

Коли індивід, особливо маленький, характеризується надзвичайною неслухняністю, сміливістю і непокірністю , його називають дияволом, звичайно в любовному відношенні ...

" Джуані, син мого двоюрідного брата є дияволом, кожен раз, коли він приходить додому, він залишає мене з ніг на голову ".

Розумна людина

Крім того, коли людина розумна, розумна в предметі, діяльності або суб'єкті, його називають дияволом.

" Маріо - справжній диявол з футбольним м'ячем на ногах ".


Людина, яка виконує зло

З іншого боку, цей термін застосовується тоді, коли ми хочемо відповісти на цю людину, яка виступає за те, що вона погана, або представляє дуже помітний поганий настрій у всьому, що він робить .

" Алехандро є дияволом, він зруйнував наше життя ".

Релігія: надприродний дух, якому приписується зло, гріх, антагоніст Бога

Тим часом, у сфері християнської релігії , слово є особливою присутністю в доктрині, враховуючи, що диявол - це надприродний дух, який протистоїть Богу і який характеризується бути дуже злим , тобто дією диявола. Він звинувачений у відхиленнях і поганих діяннях людей.


Вона є антагоністом Бога над усіма речами, і в тих виразних відмінностях, які розділяють їх, Бог, робить добро, а диявол закликає робити зло; Релігія спонукає нас відійти від цього зневажливого істоти і в разі наближення до Бога; диявол запрошує нас до гріха, а Бог віддаляє нас від гріха і спонукає нас робити добро.

Він також відомий як сатана, і в Новому Заповіті його існування розглядається, стверджуючи, що за його походженням він був хорошим ангелом Яхве, який став дуже поганим.

Але характер диявола, безсумнівно, перевищив саму християнську релігію і її священні книги, де з'являються їхні історії і зло, і тому в величезній кількості фантастичних історій можна зустріти невимовного диявола, Хоча, звичайно, у будь-якому поданому випадку, мотивація завжди представляти її як представника зла, яке призведе людину до заблуди, або відмови від цього як володаря місця, куди підуть грішні і злі душі.

Регент інфієра, куди йдуть грішні душі

Тому що легенди просто зводять диявола як боса пекла, контраст небес, звичайно, і саме це місце, де погані душі, які не каялися в своїх гріхах і продовжували робити зло до останнього дня, закінчаться. життя.

У пеклі найвищий авторитет - це диявол, а місце пофарбоване як темне простір, покритий вогнем, жахливими істотами, що знаходиться навпроти неба, що знаходиться зверху, в надрах планети.

Саме в Древній Греції цей негативний розгляд диявола почав формуватися і поширюватися, поширюючи цю ідею на інші релігії і вірування, наприклад, християнство.

Через страх, що цей злий ангел прищепив людям, те, що жертви давалися з наміром вгамувати свою спрагу помсти і зла , яка, як вважалося, була здатна викликати катастрофи і серйозні захворювання.

Вирази популярного використання, які містять слово

Також є цілий ряд популярних фраз, що містять слово devil і як такі ми часто застосовуємо їх у наших розмовах: як диявол (ми використовуємо його для вираження надлишку), диявол (ми використовуємо його для збільшення негативного характеру чогось) ), перейдіть до диявола (якщо хтось зіпсований різними діями або поведінкою), відправте диявола (коли людина повністю відходить від чогось, що не дуже добре, використовується цей вираз, щоб висловити це), беріть чортів (використовуються) висловити, коли хтось генерує величезний гнів), бідний диявол (ми використовуємо його для позначення тієї особи, яка має дуже мало значення або цінності), і мати диявола в тілі (використовується, коли ви хочете вказати, що хтось він виділяється невгамовним).

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в Diablo

Тепер загалом

Соціальні мережі