border=0

Релігія »Міцва

Визначення Міцви


Слово, яке ми аналізуємо, набуває свого справжнього значення в контексті релігії та культури єврейського народу. В принципі, цей єврейський термін означає хороший акт, але також порядок і заповідь. З ним робиться посилання на прохання Бога до людей.


Більш детальний аналіз

Висловіть відповідну ідею: зв'язок між Богом і людьми. Таким чином, виконання міцви, включеної до Тори, виконує те, що Бог просить віруючих, але в той же час, з виконанням заповіту, виникає новий зв'язок з Творцем.

Слід взяти до уваги, що згідно з Талмудом атрибути Бога неминучі в його наказі чи мандаті. Таким чином, виконуючи волю Божу, ми отримуємо божественну енергію, яка глибоко впливає на особисте життя кожного з них.


Виконання міцви - це не просто підпорядкування божественному порядку, оскільки воно передбачає прийняття Божої сили перед будь-яким викликом або труднощами. Іншими словами, без наказу, отриманого від Бога, у нас буде більше труднощів для досягнення наших цілей.


Факт підпорядкування або міцви не обмежується площиною почуттів, але повинен супроводжуватися щирим і справжнім дією. У Торі стає зрозуміло, що конкретні дії є над почуттями . Застосовуючи практику міцви, ми підвищуємо нашу чутливість .

Якщо єврейський послідовник Тори опиниться у важкому часі, виконання міцви - це спосіб подолати негаразди.

Коротше кажучи, коли мицва виконується, більша зв'язок з божественністю виробляється в людській душі. Іншими словами, кожен мандат або заповідь - це можливість закріпити зв'язок з Богом.

У іудаїзмі набір заповідей або наказів відомий як міцвот

Всього є 613 міцвотів, яких повинен виконувати кожен єврей. Всі вони важливі і повинні поважати, тому що вони мають духовний вимір. Деякі з найвідоміших пов'язані з зобов'язанням породжувати, з обрізанням, дієтичні норми або правила Шабату.

Між порядками існує ряд заборон: не вірити в іншу божественність, не вбивати, не лаятися марно або не красти.

Всі міцвоти приходять з конкретного посилання на Тору. Виконання цих заповідей дозволяє освячувати і очищати індивіда.

Нарешті, ці норми не слід тлумачити як прості нав'язки, оскільки вони є Божими наказом, які мають як об'єктивну духовну користь людей.

Фото: Fotolia - Eyalg_115 / Кароліна

Автор: Хав'єр Наварро | + QUOTE
Теми в Міцві

Зараз у релігії

Соціальні мережі