border=0

Релігія »Мученик

Визначення мученика


Слово мученик - це термін, який ми використовуємо повторно в двох ситуаціях.


Релігія: особа, яка зазнала страждань і переслідувань з боку тих, хто не поділяє їхніх переконань

З одного боку, на прохання релігії , вона народжується з християнством, її вживання і мученик називається тій людині, яка страждає, страждає мученицькою смертю, внаслідок захисту пропозиції релігії або іншого типу ідеї, думки або переконання .

Це слово, як правило, застосовується до тих випадків, коли людина, незважаючи на те, що піддається тортурам та іншим насильницьким діям, які можуть безперечно призвести до смерті, не відмовляється від своєї ідеології , своєї віри, а тим більше, але продовжує відстоюючи те, що він думає, до останнього наслідків, знайшовши, що акт показує зобов'язання, прийняте з відповідними віруваннями або ідеологією.


Готовність дати життя

Крім того, слово мученик використовується для позначення особи, яка померла в ім'я причини, а потім для того, щоб віддати своє життя за це зобов'язання, що його віра і вірність у справі або ідеалі, які він пропагував, є абсолютно доведеними .


Незважаючи на те, що цей термін може бути використаний для позначення будь-якої людини, яка вмирає, боровся за те, що, на його думку , історично, це слово використовувалося в галузі релігії для того, щоб пояснити того, хто був підданий болісним приниженням і катуванням, а потім помер. релігійну віру, яку він сповідував.

На початку християнства вбивство християн було дуже поширеним саме через захист Христа і його вірувань, в тому числі, в деяких випадках, навіть розп'яття людини на хресті, як це було зроблено з самим Ісусом.

Переслідування християн під час Римської імперії

Безсумнівно, Ісус був найсимволічнішим мучеником історії людства , який у цьому процесі покарання, накладеного на нього для його євангелізації, був засуджений, покараний віями, змушений носити хрест, на якому він був би розп'ятий, і в той час, коли це відбувалося, його атакували, щоб нарешті вивісити з неї цвяхами в руках і ногах і увінчаний терновим вінцем.

Імператори, особливо після розп'яття Ісуса, розгорнули сильне переслідування християн; ці дії були передбачені самим Ісусом своїм апостолам, які попередили їх про те, що вони будуть засмучені і засуджені за їхні переконання, і слідувати за ним, як тільки він помер.

Протягом століть, що слідували розп'яттю Ісуса, християни, які не змирилися, щоб припинити проповідувати Ісусове слово, були захоплені, а потім кинуті у знаменитий римський цирк, перед тим, як тигрів, які, як правило, закінчили життя.

Розгляд, який деякі мученики досягли, коли вони померли для захисту справи, яку вони витримали, також знав, як залучити релігійні споруди в точному місці, де мученицька смерть була вироблена як данина і визнання.

Слід зауважити, що поняття мученика не обмежується лише християнською релігією, в крайньому ісламі, наприклад, ті люди, які вмирають за Аллаха , називаються мучениками , загалом, що капітуляція полягає в тому, щоб віддати свої життя в жертву. терориста

На жаль, ми оцінювали цей тип дій останнім часом, у різних частинах Європи, таких як Франція та Великобританія, де ісламські екстремісти, прихильники ісламської державної терористичної групи, здійснювали криваві атаки в різних нервових центрах міст ці народи.

З іншого боку, багато батьків батьківщини, які взяли на себе роль лідерів у різних революціях, що боролися за свою незалежність, вважаються мучениками як наслідок, які померли в повному розвитку і на користь цієї справи.

Крім того, войовничі конфлікти, такі як Друга світова війна, настільки криваві, породили багатьох померлих, які загинули, чинили опір величезним атакам нацизму .

Особа, яка страждає послідовними нещастями або виконує величезну роботу

І в розмовній мові, звичайно, коли хтось страждає важливою кількістю нещастя або виконує роботу або виснажливу діяльність, яка змушує її дійсно страждати , вона позначається як мученик.

Концепція, з якою пов'язується термін «мученик», полягає в мучеництві , як правило, обидва йдуть рука об руку і посилаються на страждання або смерть, що людина страждає за пропаганду ідеї або захист релігійної віри .

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в мученика

Зараз у релігії

Соціальні мережі