border=0

Релігія »Інек

Визначення нерівності


Беззаконня є несправедливістю або злом, але в найвищих термінах , тобто, це величезна несправедливість.


Несправедливість дуже серйозне або величезне зло

У беззаконні він веде зло і абсолютну відсутність поваги до моральних норм. Тим часом ми не можемо ігнорувати той факт, що ця концепція тісно пов'язана з релігією, однак вона також часто використовується і поза цим контекстом.

Взагалі, люди прагнуть до загального блага природно і просто про цей факт, що вони вирішили багато етичних постулатів, які вказують і спрямовують людину на добру роботу, але, звичайно, є і відхилення, і це неможливо ігнорувати.

Часи, контексти, часто змушують звичайну людину відходити від цього загального блага, що вони чекають на себе і на все суспільство, доказом цього є вбивства, викрадення людей, грабежі, вчинені людьми, які віддалилися абсолютно правильного шляху і прагнення до спільного добробуту.


Вищезгадані злочинні дії є явними формами і прикладами беззаконня і, на жаль, вони завжди будуть присутні в нашому недосконалому світі.


Ви можете боротися проти них, караючи їх, але їх дуже важко викорінити, і особливо, коли деякі люди відчувають, що вони не мають можливості в цьому сучасному світі, а потім вибирають шлях злочину .

Релігія: поведінка повторення гріха

З точки зору християнської релігії беззаконня буде повторюваним поведінкою гріха, що стає зразком, приймаючи підтримку нашого способу буття, і тоді почнеться передача з покоління в покоління.

Отже, беззаконня буде абсолютною протилежністю праведності і справедливості , беззаконня - це викривлене , так чи інакше, пов'язане з духовним насінням, яке росте криво, і тому буде передаватися від покоління до покоління, перекручуючи ще більше і більше.

Оскільки гріх - це не те, що ми успадковуємо від наших предків, а скоріше беззаконня, це корінь гріха, корінь зла, який вносить грішні думки в людей.

Прикладом цього може бути алкоголізм , наркоманія , сексуальна розбещеність, які, як легко перевірити, передавалися з покоління в покоління.

Божественне втручання, молитва і таїнства боротьби з беззаконням

Гріх для християнської релігії - це відмова від Бога і саме те, що змусило людину стати смертним і перестати насолоджуватися вічним життям, яке Бог призначив йому на початку всього.

Тоді втручання Бога через фігуру Христа, зі смертю на хресті і наступним воскресінням, пропонується вирішити питання про первісний гріх, його прощення, відкуплення всіх людей нарешті, тобто завжди буде через вторгнення Бога, що відвернеться від беззаконня.

З іншого боку, таїнства, як хрещення, стирають первісний гріх усіх людей.

Тоді все, що здається викривленим по відношенню до Бога, повинно розглядатися як беззаконня, коли в нас присутня беззаконня, це факт, що ми опинимося поза згодою з усім, що Бог пропонує.

Коли беззаконня неминуче встановлюється, воно приверне всі ті темні і небажані речі, наприклад, нещастя, хвороби , прокляття, проблеми, серед інших.

Якщо можна знайти фігуру, фізичним виразом беззаконня буде чорна мантія, яка негативно охоплює дух людини. Після нападу на душу і дух, беззаконня також атакує тіло, що робить неможливим для людини просуватися правильно.

Робота, запропонована Церквою і яка також повинна бути запропонована добрим християнином, полягає в тому, щоб безпосередньо вирвати беззаконня, тому що поки воно залишається застійним, гріхи будуть продовжуватися повторюватися. Церква переважно радить підходити до Бога, молитися, визнавати власні беззаконня, відмовлятися від них і, звичайно, покаятися, щоб нарешті розрізати ланцюг передачі.

Коротше кажучи, перебування поруч з Богом і щоденна практикування молитви утримуватимуть людей від цієї дуже болісної ситуації, яка завдає шкоди всім добробуту.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми нерівності

Зараз у релігії

Соціальні мережі