border=0

Загальне »Пророцтво

Визначення пророцтва


Пророцтвом ми розуміємо те, що сказано або передане з того, що, як вважають, відбудеться в майбутньому, незважаючи на те, що не має ніяких логічних або емпіричних доказів, щоб зробити таку заяву.


Надприродний дар, який дозволяє людині передбачати майбутню подію, але без доказів або доказів

Пророцтво є баченням майбутнього і може бути передане нереальними особами або персонажами, а також людьми або особами, які мають здатність читати майбутнє.

Насправді це розглядається як надприродний дар божественного походження, що дозволяє пізнати події, які відбудуться в майбутньому.

Ті, хто передає пророцтво іншим людям, відомі як пророки, пророцтво - це просто передбачення, зроблене пророком.


Пов'язані з магією, забобонами і релігією

Загалом, поняття пророцтва входить у світ забобонів і магії. Це тому, що, як уже було сказано, пророцтво не вимагає наукової, емпіричної або логічної основи, яка б повідомлялася на відміну від інших способів бачити майбутнє, такі як прогнози, наукові гіпотези тощо.


Пророцтво може бути встановлено через емоції , зв'язок з надприродними світами, з якими більшість людей не мають контакту тощо. Зайве говорити, що справді вірити в пророцтво залежить від кожної людини, їхніх традицій, їх міркувань тощо.

Пророцтво зазвичай розглядається як прогноз негативних речей, які відбудуться в найближчому чи далекому майбутньому.

Релігія: послання, яке Бог повідомляє своїм пророкам, щоб вони передавали його вірним

Проте пророцтва присутні і в світі релігії, а не тільки в світі магії. У цьому сенсі пророцтва - це ті послання, що бог кожної релігії або переконання спілкується зі своїми пророками, щоб він був переданий його людям. Пророки спеціально обрані богом за те, що мають відмінні характеристики, і тому вони обрані для того, щоб носити честь передачі прямого послання божества. У цих випадках пророцтва можуть бути позитивними повідомленнями, коли вказується, що люди, про які йдеться, можуть бути вільними або можуть поліпшити свою непряму ситуацію.

Пророки обираються Богом без винятку і у випадку, якщо жодна людина не може вважатися або вважатися такою, тому що він так вирішує. Тепер, треба сказати, що це сталося з рецидивом, так звані фальшиві пророки, які мотивувалися хворобою , прагненням до влади, славою або самообманом, вирішили взяти на себе такі.

Ті, хто має можливість або подарунок передбачати майбутнє людей, слід називати гадалками, це був би правильний термін, хоча зазвичай їх називають пророками.

Довга історія пророків у релігіях

Історія об'єднує величезну кількість пророків, які діяли в різних культурах, таких як грецькі, в яких вони могли знати проекти найбільшого бога Зевса, а потім передавати його тому, хто він був.

І, звичайно, як ми вже говорили, релігія має довгий список пророків. Всі монотеїстичні релігії, іудаїзм, християнство та іслам мають їх і шанують їх за цю величезну відповідальність .

Мойсей, Єзекіїль, Самуїл, Йона і Мухаммад серед інших.

Саме останній, Мухаммад, визнаний засновником ісламу. Він був арабським пророком, який народився в скромній сім'ї і який сиротою буде в ранньому віці.

Дядько піклувався про нього, і коли йому було 25 років, він одружився з вдовиною мільйонером, яка допомагала йому стати шановним торговцем.

В одному з численних реколекцій, які він використовував у пустелі, він отримує від імені бога Аллаха лист справжньої віри від Архангела Гавриїла.

З цього моменту він піклувався, щоб поширити його на батьківщину і був прийнятий як послідовник інших великих пророків Ісуса, Мойсея і Авраама.

Велике значення цього пророка полягає в тому, що, починаючи з дефіцитних ресурсів, він став творцем релігії, яка підтримувала б культуру, яка поширюватиметься універсально.

Старозавітні книги, що містять слова пророків

Книги Старого Заповіту, в яких містяться твори пророків, називаються пророцтвами.

Доказова гіпотеза

У звичайній мові це поняття часто використовується для позначення тієї гіпотези, яка базується на знаках або сигналах, це не доведено фактами. "Пророцтва, які ми отримали від бізнесу, були дуже ефективними, тому що вони мали рацію в тому, що нарешті сталося".

Автор: Сесілія Бембібре | + QUOTE
Теми в пророцтві

Тепер загалом

Соціальні мережі