border=0

Наука »Морські птахи

Визначення Ave Ave


У спрощеній схемі зоології представлений наступний поділ тварин: наземний, повітряний і морський. Ця форма висвячення діє взагалі, але має деякі винятки. Виняток становлять морські птахи, оскільки їхнє природне середовище - повітря , земля та водне середовище.


Хоча кожен вид має свої унікальні характеристики, є деякі спільні риси

Види, які підпадають під цю категорію, зазвичай гніздяться у великих колоніях. Загалом, вони є мігруючими птахами, і їх основним джерелом харчування є морське середовище. Морфологія його організму розвинулася, щоб досягти крила, повністю адаптованого для польоту на великих відстанях.


Як загальне керівництво, вони розмножуються в більш пізньому віці, ніж інші птахи, їх репродуктивна стадія запізнюється, їхні нащадки менші, ніж інші птахи, а догляд за їх молодим продовжується на більш тривалий час. Слід зазначити, з іншого боку, що вони є особливо довгоживучими тваринами, і багато з них зберігають моногамні відносини, так що їхні нащадки можуть вижити з більшою гарантією.


Нарешті, більшість морських птахів мають унікальну особливість: коли вони виявляють школу риби, вони занурюються в неї, щоб захопити шматочки своїми клювами.

З людської точки зору, присутність морських птахів історично є довідкою для рибалок і мореплавців, оскільки вони вказують на близькість шкіл риби.

Приклади морських птахів

- Імператорський пінгвін - найбільший вид морських птахів. Спина і голова чорні, а черево біле з жовтими маркуваннями. З їх плоскими та аеродинамічними крилами вони можуть нормально плавати. Вони населяють Антарктиду і харчуються кальмарами, рибою і ракоподібними.

- Синьо-нога міни мешкає в Тихому океані поблизу американського континенту . Має коричневе оперення, а шия і голова мають білий колір. Харчується маленькими кальмарами і рибою.

- Баранка має біле оперення, а кінці крила - темні тони. Він звичайно живе у великих колоніях в Північній Атлантиці і в Середземному морі. Іноді вони харчуються яйцями своїх молодих.

- Альбатрос має темне оперення, його дзьоб великий і три пальці ніг з'єднуються мембраною. Її природне середовище поширене в Антарктиці, Атлантичному і Тихому океанах. Він виділяється для пересування на великі відстані.

Фото Fotolia: Фреді Туріг

Автор: Хав'єр Наварро | Сайт: Визначення ABC | Дата: квітень 2019 | URL: /ciencia/ave-marina.php
Теми в Ave Marina

Соціальні мережі