border=0

Релігія »Декалог

Визначення Декалогу


Десять правил, які регулюють будь-яку діяльність

Термін « Декалог» позначає набір з десяти принципів або стандартів, які вважаються основними для здійснення будь-якої діяльності , наприклад, прозорість і узгодженість повинні бути частиною декабору будь-якого журналіста, щоб безперешкодно здійснювати свою професію.


Релігія: заповіді, запропоновані Богом

З іншого боку, цей термін є дуже особливим посиланням майже у всіх релігіях ; Кожна релігія має низку принципів, якими слід дотримуватися і поважати всіх своїх вірних, тоді як у християнській релігії цей термін використовується для позначення десяти заповідей Божого закону , які без сумніву є найбільш відомими.


Бог передає їх через Мойсея

Відповідно до того, що висловлено в Біблії , приблизно в 1250 році до н.е. пророк Мойсей отримав від Бога список заповідей, написаних своїм пальцем, який ізраїльський народ повинен поважати, якщо вони хочуть бути частиною його царства. Згідно з Святим Письмом , Мойсей , залишився на горі Синай 40 днів і 40 ночей, після чого Бог дав йому дві кам'яні таблички, в яких містилася Декалог з десяти принципів. заповіді Коли Мойсей зійшов з гори, він побачив, що ізраїльтяни поклонялися золотій теляті (фальшивому богу, якому люди поклонялися), таке ставлення розлютило його і закінчилося тим, що Бог зруйнував дві частини. Після цього імпульсивного вчинку, Мойсей , він попросив у Бога прощення від імені народу Ізраїлю і таким чином запечатав альянс і на двох кам'яних плитах були застосовані божественні заповіді.


Які десять заповідей і їх досягнень

Нині це десять заповідей, які Католицька Церква поширює своїм вірним, щоб вони могли виконатися: Ви будете любити Бога над усіма речами; ви не будете приймати ім'я Бога марно; ви будете освячувати свята; ви будете шанувати батька свого та матір свою; ви не будете вбивати; ви не будете робити нечисті дії; ви не будете красти; ви не будете говорити фальшивого свідчення або брехні; Ви не будете вважати нечисті думки або бажання, і ви не побажаєте власності інших .

Принцип люблячого Бога над всім має місію покласти Бога на найважливіше місце всього, що оточує вірних, наприклад, його головне ставлення повинно бути любити його, і з цим йому буде дано визнання того, що він є духовний лідер

Даремно не прийняття імені Бога означає, що людина не присягає Богом або що він не згадує про це ні в якому контексті банально . Наприклад: "Клянуся Богом, що я не взяв коробку". Ні за яких обставин не слід використовувати будь-яку фігуру Бога для обіцяння.

Освячувати свята або Божий день передбачає зобов'язання, що вірні повинні зберігати всі ті свята, які накладає Бог, щоб відвідувати маси, що відбуваються в храмах, церквах, приміщеннях, де присутній Бог і його посланці. Неділя - це день, коли християни відвідують масу, а також протягом року існують інші події, які вимагають їхньої присутності, таких як Великдень, Різдво та інші.

Шанування батька і матері настільки важливо, тому що вони дали нам життя, і ми завжди повинні їх поважати, не роблячи цього серйозної помилки. Це також передбачає наступні поради.

Не вбивство - це чітка запорука, яка наказує нам взагалі не застосовувати насильство і найменше вбивати людину, тому що Бог просто не хоче насильства в світі або в будь-якому з його дітей.

Здійснення нечистих дій передбачає, що люди повинні уникати тих дій, в яких панує непристойність або заборонене в сексуальних справах.

З іншого боку, і поза потребами, які хтось може мати, Бог ясний, ви не будете красти.

Ми не повинні підносити фальшиві свідчення або брехати про будь-яку людину, тому що ми будемо завдавати шкоди їхній репутації та собі, тому що ми не будемо говорити правду, що Бог навчив нас.

І, нарешті, ми повинні уникати мислення про речі, які стирають домішки, а також жадають матеріальних благ, які не належать нам. Жадібність є гріхом і тільки поступається місцем заздрості і образі. Ви повинні триматися подалі від неї.

Автор: Флоренсія Уча | + QUOTE
Теми в Декалогу

Зараз у релігії

Соціальні мережі